Váš nákupní košík je prázdný.
Výsledek hledání pro výraz
(0)
Filtry
RSS

Blog

Květákové kari s mangem
Nic nezahřeje lépe, než pořádné kari. Food blogeři PG foodies si pro svůj nový recept vybrali tu největší klasiku – litinový hrnec Staub. Veganské kari už zas taková klasika není, ale o to větší je důvod k tomu náš nový recept vyzkoušet. Voní po mangu a zázvoru, a kromě skvělé večeře je to také vzpruha do boje proti rýmičkám.
Základní kváskový chleba
Seznamte se se skvělým receptem na domácí chléb od P&G Foodies. Budete potřebovat několik ingrediencí, chuť připravit něco moc dobrého a také formu na chléb od Emile Henry. Díky neglazovanému poklopu se chléb upeče do křupava jako z pekárny.
Vaše podzimní kuchyně
Podzim je období sklizně a také sezóna vydatných polévek a koláčů z jablek, pečených mas a pozvolně dušených jídel z jednoho hrnce. Seznamte se s našimi tipy pro podzimní kouzlení. Jak jinak trávit více času doma a zpříjemňovat sychravé dny než skvělým jídlem.
Rychlý koláč z letních jablek
Těšíte se na první jablka? Šťavnatá letní jablka jsou jako stvořená pro křehký jablečný koláč. Upečte si s námi moučník, který je snadný a navíc variací na tolik oblíbený štrůdl. Díky dozrávání ovoce se můžete pouštět do plněných koláčů celé léto – pokaždé jinak. Při pečení dobrot nešlápnete vedle s klasickými keramickými formami Emile Henry. Vyšší okraje pro bohaté náplně a vlnkovaný kraj vykouzlí pokaždé dokonalý sladký výsledek.